Зміни до Порядку забезпечення технічними засобами реабілітації осіб з інвалідністю

Уряд спростив порядок забезпечення технічними засобами реабілітації осіб з інвалідністю

Сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів внесено зміни до «Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації, переліків таких засобів».

Рішення Уряду спрощує процедури забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації та дозволяє людям, не виходячи з дому, реалізувати право на забезпечення технічними засобами реабілітації.

Детально – в інфографіці

© 2009-2023 Всі права на матеріали захищені і належать Forward Orto. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.
Головна Про нас Переваги Ортопедичне взуття Крісла колісні Протези та ортези Порядок замовлення взуття Порядок замовлення крісла Порядок замовлення протезів Новини Вакансії Контакти
Крісла колісні   Дитячі крісла   Низькоактивні крісла   Середньоактивні крісла   Активні крісла   Багатофункціональні крісла   Крісла з електроприводом   Електроскутер Ортопедичне взуття   Жіноче взуття   Чоловіче взуття   Дитяче взуття Протези та ортези Бандажі та корсети