У Рівному презентували книгу для людей з інвалідністю по зору.

Проект реалізований Всеукраїнською громадською організацією людей з інвалідністю по зору “Генерація успішної дії” за фінансової підтримки Українського культурного фонду.

У книзі, яка видана пласкодрукованим збільшеним кеглем та шрифтом Брайля, представлено авторів Рівненщини і України, які мають інвалідність різних нозологій, із метою поліпшення сприйняття громадськістю, подолання стереотипів та стимулювання суспільної цікавості до інклюзивного мистецтва.

Унікальність проекту в тім, що твори авторів з інвалідністю доступні для всіх, бо одна книга видається в багатьох форматах (плоско друкований збільшений кегль, шрифт Брайля, аудіоформат МР3, формат DAISY).

Також у книзі розміщено QR-код, за яким можна перейти на сайт, де викладено вірші у всіх перелічених форматах для прослуховування і завантаження, також на цій сторінці можна дізнатися про проект та переглянути буктрейлер.

© 2009-2023 Всі права на матеріали захищені і належать Forward Orto. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.
Головна Про нас Переваги Ортопедичне взуття Крісла колісні Протези та ортези Порядок замовлення взуття Порядок замовлення крісла Порядок замовлення протезів Новини Вакансії Контакти
Крісла колісні   Дитячі крісла   Низькоактивні крісла   Середньоактивні крісла   Активні крісла   Багатофункціональні крісла   Крісла з електроприводом   Електроскутер Ортопедичне взуття   Жіноче взуття   Чоловіче взуття   Дитяче взуття Протези та ортези Бандажі та корсети